itulau_fanua

tala fou

Le Si'itia o le Alamanuia Ta'avale Eletise ma le BYD's Growth Tala

O le taavale eletise (EV) ua vaaia le tuputupu aʻe tele i tausaga talu ai ma ua oʻo mai e fai ma sui o se auala mama, lelei ma faʻalelei le siosiomaga.O le BYD a Saina na faia se sao taua i lenei pisinisi malosi, tuʻuina atu taʻavale eletise faʻalagolago ma fofo faʻatekonolosi fou o loʻo faʻamalosia le atinaʻeina o le e-mobility.

Faʻatūina i le 1995, na amata ai le BYD o se gaosiga o maa.Peita'i, o le va'aiga a le fa'avae o Wang Chuanfu o le fa'aauau pea ona fa'aola fa'atekonolosi fou ma fa'alauiloa ta'avale eletise i le maketi a Saina.I le amataga o le 2003, na faʻalauiloa ai e le BYD le taʻavale muamua a Saina na gaosia e le atunuʻu, faʻavaeina le faavae mo lana suʻesuʻega o taavale eletise.

asd

I le aluga o taimi, ua faasolosolo malie ona faʻalauteleina e le BYD lana laina oloa ma se faasologa o taavale eletise, e aofia ai faʻataʻitaʻiga eletise mama ma faʻataʻitaʻiga hybrid.Faatasi ai ma i latou, o le BYD Qin, Tang ma Han faʻataʻitaʻiga e sili ona lauiloa ma ua manumalo i le lauiloa lautele e le gata i Saina ae faʻapea foi i maketi faavaomalo.O ta'avale eletise a le BYD e lauiloa mo lo latou lelei, fa'afeiloa'i o le si'osi'omaga, saogalemu ma fa'atekonolosi fa'apitoa, e tu'uina atu ai i tagata fa'aoga le fa'aogaina o le fe'avea'i.

Ua faia foi e le BYD ni mea taua tele i le tulaga o tekinolosi maa.Ua latou atiaeina le Lithium Iron Phosphate (LiFePO4) tekinolosi maa, lea e ofoina atu le saogalemu sili atu ma le mautu ma ua avea ma mea fou i le vaega o taavale eletise.O nei maa e le gata e faʻaaogaina i taavale a le BYD, ae o loʻo tuʻuina atu foʻi i isi taʻavale, faʻatautaia le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o taavale eletise.

O loʻo galue foi le BYD i le fanua o pasi eletise ma loli eletise, faʻamaoni i le faʻaitiitia o le faʻaleagaina o le taulaga ma le kasa.O a latou pasi eletise o loʻo faʻaaogaina lautele i le lalolagi atoa, faʻaleleia le lelei o le ea ma feʻaveaʻi i totonu o taulaga.

O le fausiaina o vaega maa o se vaega taua o le gaosiga o taavale eletise.O le ueloina o se faiga taua tele i le gaosiga o pusa maa ma e manaʻomia ai meafaigaluega maualuga maualuga e faʻamautinoa ai le faʻamaoni ma le saogalemu o fesoʻotaʻiga.styler o se fa'apolofesa fa'ameamea fa'apipi'i fa'apolofesa tu'uina atu tulaga maualuga fa'atete'e nofoaga uelo mo le gaosiga o pusa maa ta'avale eletise.

Styler resistance spot welders o loʻo faʻaalia e uiga nei:

High Precision Welding: Faʻapipiʻiina i le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina, o nei masini e mafai ona faʻapipiʻi saʻo maualuga, faʻamautinoa le lelei ma le faʻaogaina o soʻo faʻapipiʻi.

Fa'aoga lautele: Styler resistance spot welders e talafeagai mo le tele o ituaiga maa, e aofia ai le lithium-ion, nickel-metal hydride ma le lead-acid maa.

Gaosiga Lelei: O nei masini e ofoina atu le maualuga o le gaosiga o le gaosiga e faʻafetaui ai manaʻoga uʻamea o faʻalapotopotoga tetele maa, fesoasoani i le faʻaleleia atili o gaosiga lelei.

Saogalemu: Styler e taulaʻi i le saogalemu o ana meafaigaluega, faʻamautinoa le saogalemu o le tagata faʻaoga i le taimi o le faʻaogaina ma faʻaitiitia ai lamatiaga saogalemu.

Lagolago Faʻatekinisi: E tuʻuina atu e le kamupani le lagolago faʻapitoa faʻapitoa ma aʻoaʻoga faʻapitoa ina ia mautinoa e mafai e tagata faʻatau ona maua le tele o mea mai a latou meafaigaluega ma tumau pea le gaosiga.

Styler tetee nofoaga ueloo ni masini fa'atino maualuga ua fuafuaina mo le gaosiga o maa ta'avale eletise, fa'amautinoa le sa'o ma le fa'amaoni i le fa'agasologa o le uelo.E ala i le filifilia o le au uelo a le Styler's resistance spot, e mafai e le au gaosi EV ona faʻaleleia le lelei o latou vaega maa, ma faʻateleina ai le faʻatinoga ma le faʻamaoni o le taavale atoa.

I le faaiuga, o le tala o le tuputupu aʻe o le BYD o loʻo faʻaalia ai le gafatia ma avanoa i totonu o le EV alamanuia, ae o Styler's resistance spot welders o loʻo tuʻuina atu ai i le au gaosi EV ni meafaigaluega gaosiga maualuga e faʻateleina ai le tuputupu aʻe ma le faʻaauau i le e-mobility.O le galulue faatasi i le va o nei ituaiga e lua e saunia ai le auala mo le lumanaʻi o le EV alamanuia ma saofagā i le mama, lanu meamata feʻaveaʻi.

O fa'amatalaga na tu'uina mai e Styler (“matou,” “matou” po'o “matou”) i luga (le “Site”) e mo na'o fa'amatalaga lautele.O faʻamatalaga uma i luga o le Nofoaga e tuʻuina atu i le agaga lelei, peitaʻi, matou te le faia se faʻamatalaga poʻo se faʻamaonia o soʻo se ituaiga, faʻaalia pe faʻaalia, e uiga i le saʻo, talafeagai, faʻamaonia, faʻamaoni, avanoa poʻo le atoatoa o soʻo se faʻamatalaga i luga o le Nofoaga.E LE'I IAI SE TULAGA E I AI TATOU SO'O SE NOFOAIGA IA TE OE MO SO'O SE MA'U'U PO'O LE FA'A'OGA O SO'O SE IUIGA NA FA'AFIAGA I LE FA'A'OA'OGA O LE SITE PO'O LE FA'alagolago I SO'O SE FA'AMATALAGA E TUUINA I LE SITE.O LOU FA'A'OA'OGA O LE SITE MA LOU FA'alagolago I SO'O SE FA'AMATALAGA I LE SITE E NA'O I LOU LATOU FA'AMATALAGA.


Taimi meli: Sep-15-2023